Bouwproces JC van Kessel bij FruitMasters Geldermalsen

Het bedrijf JC van Kessel Groep is in 50 jaar uitgegroeid tot een groep bedrijven die de gehele bouwketen beheerst. Ze geven advies, zijn volledig transparant, houden regie en blijven binnen budget. Hiermee bieden ze rust en zekerheid waar een project om vraagt.

JC van Kessel Bouw is de afgelopen tijd bezig geweest een Fustcentrum bij FruitMasters in Geldermalsen te realiseren. Hierbij vroegen ze ons om het bouwtraject vast te leggen met drone opnames. Hier beneden leggen we uit hoe we dit hebben aangepakt.

Februari 2024

Begin Februari zijn wij benaderd om drone beelden te maken bij de bouwplaats in Geldermalsen. Hier was het project pas een paar maanden begonnen, maar de mannen van JC van Kessel waren al lekker bezig.

Bekijk ook zeker de video!

JC van Kessel
JC van Kessel
JC van Kessel
JC van Kessel

Mei 2024

En dan, 3 maanden later, ziet de bouwplaats er opeens heel anders uit. Door het strakke schema van JC van Kessel worden er flinke stappen gezet en zijn de mannen begonnen met de palletbaan en de loods is grotendeels waterdicht!

Bekijk ook zeker de video! (binnenkort beschikbaar)

JC van Kessel
JC van Kessel
JC van Kessel
JC van Kessel

Toekomst van JC van Kessel

Zoals te zien is het project in goede handen bij JC van Kessel. Naar verwachtingen is het nieuwe Fustcentrum aan het eind van 2024 helemaal klaar voor gebruik! Gelukkig zit dit bedrijf niet stil en worden de fel blauwe bouwketen weer verplaatst naar het volgende project. Benieuwd wat JC van Kessel nog meer doet? Lees er hier meer over!

Wil jij net als JC van Kessel geholpen worden met drone beelden?