Sport Fysiek: zowel fysiek als online de beste!

De gezelligste sportschool van Sliedrecht, Sport Fysiek, is al jarenlang klant bij ons. In 2017 zijn we begonnen met het bouwen van een website die in 2022 een compleet redesign kreeg. De huidige website van Sport Fysiek heeft een stoere en sportieve uitstraling.

Maandelijkse maken we aanpassingen op de website met betrekking tot openingstijden, prijzen en kleine wijzigingen voor aparte pagina’s. Over de jaren is dit sport centrum gegroeid tot de grootste sportschool in Sliedrecht en breidt zich uit op diverse vlakken. Het aanbod groepslessen is flink gestegen en de toevoeging van de enorme freerunhal is een aanwinst voor de jeugd.

Marketing

In 2019 en 2022 hield Sport Fysiek een kickboksgala voor amateur boksers uit de regio. Hiervoor heeft Wideate meegeholpen met de marketing campagne voor posters, tickets en banners. Dit jaar staat er weer een kickboksevenement op de planning waar we opnieuw de marketing campagne voor mogen ontwerpen.

Wil jij net als Sport Fysiek geholpen worden met een website en marketing?