Iv uit Papendrecht helpen via andere invalshoeken

Het bedrijf Iv is een wereldwijd ingenieursbureau dat werkt op diverse gebieden als industrie, infra & verkeer, bouw, maritiem etc. Als sinds 1949 bedenkt Iv technische oplossingen voor vraagstukken van iedere omvang en complexiteit. Het is een club met mensen met veel passie voor het vak.

Begin dit jaar is Iv via onze social media bij ons terecht gekomen voor het maken van drone beelden. Na een kort gesprek mochten we op langskomen op locatie en hebben we twee projecten mogen vastleggen met de drone.

Containerkraan BCTN Terminal

Het bedrijf Iv is al een tijdje bezig met het ontwerpen van een nieuwe container kraan. Nadat de laatste stappen zijn gemaakt, is het tijd om deze terminal in Alblasserdam op te leveren. De werking? Container pakken uit het schip, naar landzijde vervoeren en daar lossen. Benieuw naar meer informatie, lees dan hier meer. 

Tijdens het monteren van de laatste onderdelen zijn we langsgegaan om diverse drone beelden te maken voor social media en website gebruik.

Check ook zeker de video!

Prins Clausbrug

Naast de terminal hebben we ook beelden gemaakt van de 141 meter lange Prins Clausbrug. Deze fiets- en wandel brug vormt een belangrijke schakel tussen Papendrecht en Sliedrecht. Wist je dat deze brug een award heeft gewonnen? Lees er hier alles over.

Ondanks dat de brug al een tijdje is opgeleverd, hebben we hier drone beelden van gemaakt die gebruikt worden voor de social media en website van Iv.

Wil jij net als Iv geholpen worden met drone beelden?